t: +389 78 428 161

streetviewTag

Вила Ристески – Св. Наум низ Google Street View 360 прошетка станува дел од светската мрежа на Google Бизнис
Stojan by Stojan
Објавено 1 јуни 2022 | 2sstudio, 360, apartments, booking, Google, Google Street View, google360, Ohrid, panorama, risteski, streetview, tourism, Villa, Virtual Tour

Вила Ристески – Св. Наум низ Google Street View 360 прошетка станува дел од светската мрежа на Google Бизнис

Вила Ристески која се наоѓа во Св. Наум со поглед на Охридското езеро од денеска достапна низ целосна 360 виртуелна прошетка составена од високо квалитетни травел панорами.  Прошетката е веќе достапна на глобалниот сервис Google Maps/Google Street View, а со тоа секој заинтересиран...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 27 јуни 2018 | 2sstudio, 360, Google, Google Street View, ljubanista, Ohrid, panorama, risteski, streetview, Villa

Вила Ристески – Љубаништа низ Google Street View 360 прошетка станува дел од светската мрежа на Google Бизнис

Вила Ристески која се наоѓа под паднините на Национален парк Галичица во Љубаништа близу Охрид и Охридското езеро од денеска достапна низ целосна 360 виртуелна прошетка составена од 45 високо квалитетни травел панорами.  Прошетката е веќе достапна на глобалниот сервис Google...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 11 март 2016 | 360, Google, Google Street View, panorama, streetview

Сцена 112 – Струмица – 360 Google Street View

Кафе-бар „Сцена 112“ – микс на индустриски стил и винтиџ декор кој се наоѓа во центарот на Струмица наспроти стариот театар е првиот локал од овој град кој добива ваков вид на светски маркетинг. Уреден во комбинација од индустриски стил со винтиџ елементи како кожени куфери со ретро нота,...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 26 февруари 2016 | 360, 360 панорами, Google, Google Trusted Photographer, ignatia, macedonia, Ohrid, streetview, vevcani, viaignatia, вевчани, виа игнација, охрид, панорама, панорами, прошетка, струга, фотограф

Ресторан Виа Игнација – Вевчани – 360 Google Street View | Trusted

После објавата на внатрешниот дел од Ресторанот Виа Игнација во Вевчани во 360, од денеска ќе можете да го прошетате виртуелно и надворшениот дел од кој има тераса, детски парк и зоолошка градина. 2С Студио се погрижи сето тоа да е професионално фотографирано, обработено и објавено на светската...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 10 февруари 2016 | 360, 360 панорама, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, panorama, streetview, trusted, македонија, охрид, панорама

Villa Maki – Ohrid – Google Street View

Погледнете одблиску каде би го резервирале вашиот одмор во Охрид низ 360 виртуелна прошетка Google Street View која ја изработивме за Вилата Маки во Охрид на само 30 метри од кејот на Охридското езеро. Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google што значи дека...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 3 февруари 2016 | 360, Google, macedonia, panorama, streetview, панорама, прошетка

Прошетајте виртуелно низ Кутмичевица Вевчани – Google Street View

Новиот бизнис локал за кој изработивме 360 виртуелна прошетка Google Street View  и кој е  достапен на Google Maps e ресторанот и апартманите Кутмичевица од Вевчани. Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 28 јануари 2016 | Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, original, pearl, streetview, View, бисер, оригинален, охридски

"АНТИЦА" – Оригинален Охридски Бисер Google Street View

Новиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e  “”АНТИЦА” – Оригинален Охридски бисер од Охрид, локал кој се наоѓа во стариот дел на градот Охрид. Промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на...

Повеќе