t: +389 78 428 161

бисерTag

Stojan by Stojan
Објавено 23 февруари 2017 | biseri, filevi, ohrid pearl, pearl, бисер, охрид, охридски бисер, филеви

"Филеви" – Оригинален Охридски Бисер – 360 Google Street View

Новоотворената продавница на семејството Филеви од денеска на Google Street View со професионални 360 панорами. Локалот кој е виртуелно 360 достапен на Google Maps се наоѓа во стариот дел на градот Охрид наспорти добро познатата црква Св. Софија. Прошетката е достапна од секој мобилен...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 28 јануари 2016 | Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, original, pearl, streetview, View, бисер, оригинален, охридски

"АНТИЦА" – Оригинален Охридски Бисер Google Street View

Новиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e  “”АНТИЦА” – Оригинален Охридски бисер од Охрид, локал кој се наоѓа во стариот дел на градот Охрид. Промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на...

Повеќе