t: +389 78 428 161

pearlTag

Stojan by Stojan
Објавено 23 февруари 2017 | biseri, filevi, ohrid pearl, pearl, бисер, охрид, охридски бисер, филеви

"Филеви" – Оригинален Охридски Бисер – 360 Google Street View

Новоотворената продавница на семејството Филеви од денеска на Google Street View со професионални 360 панорами. Локалот кој е виртуелно 360 достапен на Google Maps се наоѓа во стариот дел на градот Охрид наспорти добро познатата црква Св. Софија. Прошетката е достапна од секој мобилен...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 28 јануари 2016 | Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, original, pearl, streetview, View, бисер, оригинален, охридски

"АНТИЦА" – Оригинален Охридски Бисер Google Street View

Новиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e  “”АНТИЦА” – Оригинален Охридски бисер од Охрид, локал кој се наоѓа во стариот дел на градот Охрид. Промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 27 јануари 2016 | 360, filev, Google, Google Street View, googlestreetview, hand, macedonia, make, Makedonija, Ohrid, pearl, виртуелни, македонија, охрид, панорами, филев, филеви

"Филеви" – Оригинален Охридски Бисер Google Street View

Новиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e  “Филеви” – Оригинален Охридски бисер од Охрид, локал кој се наоѓа во стариот дел на градот Охрид. Промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на Google...

Повеќе