Stojan by Stojan
Објавено 28 јануари 2016 | Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, original, pearl, streetview, View, бисер, оригинален, охридски

"АНТИЦА" – Оригинален Охридски Бисер Google Street View

Новиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e  “”АНТИЦА” – Оригинален Охридски бисер од Охрид, локал кој се наоѓа во стариот дел на градот Охрид. Промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на...

Повеќе