t: +389 78 428 161
ВИРТУЕЛНА РЕАЛНОСТ

Фото, Видео и 360

Бидете во тек со иднината. Изработка на високо квалитетни 360 виртуелни прошетки со резолуција од 12К за Google Street View. Снимање на 360 8К HDR видео со 360 аудио

Дигитален Свет

Веб Дизајн

Лансирајте ја вашата идеја или виртуелна продавница во дигиталниот свет низ нашите веб решенија достапни за десктоп или мобилен.

Иновативни решенија

Дигитален Маркетинг

Комбинација на нашите визуелни сервиси со комбинација и промоција на социјалните мрежи е нашиот пат за вистинска промоција, достап и стигнување на вашиот проект или бизнис до крајните корисници

<<<
>>>
БРЕНД БРЕНД

Истражување на пазарот, медиа планирање, креирање на бренд идентитет и се што е потребно за визуелните решенија

Дознај Повеќе
ВИЗУЕЛНИ РЕШЕНИЈА ВИЗУЕЛНИ РЕШЕНИЈА

Комплетни решенија во делот на Фото, Веб, Видео и Графички дизајн изработени од тим посветен на својата работа повеќе од 15 години

Дознај Повеќе
МАРКЕТИНГ МАРКЕТИНГ

Користење на сите можни алатки во оваа дигитална ера комбинирани со нашето искуство за побрз пристат до вашите потенцијални клиенти

Дознај Повеќе
ВИРТУЕЛНАТА РЕАЛНОСТ Е ТУКА

12K Фото и 8К 360 HDR Видео …

Кризата со пандемијата, сакале или не, за кратко време донесе нови граници во користење на алатки за промоција во дигиталниот свет. Затоа 2С Студио како и секогаш, спремни да воведиме нови стандарди во регионот, во 2020 понудивме на пазарот високо квалитетни ВР видеа со резолоуција од 8К, погодни за корпоративниот, музичкиот или туризам светот или ВР преноси во живо, секако како дополнителни решенија на понудата за 360 Виртуелни Фото прошетки за Веб и Google Maps

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Дел од нашата работа можете да ја сретнете на: