Stojan by Stojan
Објавено 23 февруари 2017 | biseri, filevi, ohrid pearl, pearl, бисер, охрид, охридски бисер, филеви

"Филеви" – Оригинален Охридски Бисер – 360 Google Street View

Новоотворената продавница на семејството Филеви од денеска на Google Street View со професионални 360 панорами. Локалот кој е виртуелно 360 достапен на Google Maps се наоѓа во стариот дел на градот Охрид наспорти добро познатата црква Св. Софија. Прошетката е достапна од секој мобилен...

Повеќе