t: +389 78 428 161

googlestreetviewTag

Понудата на Хотел Тино – Охрид низ 360 Виртуелна прошетка (Google Street View)
Stojan by Stojan
Објавено 10 мај 2023 | 2sstudio, Google 360, Google Maps, google search, Google Street View, googlestreetview, Hotel, hoteltino, lakeohrid, Maps, Ohrid, restaurant, spa, spacentar, stojanstojanovski, theharbourclub, tino, tinocentar, Virtual Tour, vr

Понудата на Хотел Тино – Охрид низ 360 Виртуелна прошетка (Google Street View)

Понудата на Хотел Тино составена од сместувачки капацитет со прекрасен поглед кон Охридското Езеро, Спа центар и Ресторан во склоп на хотелот достапна низ 360 виртуелна прошетка со која потенцијалните гости ќе имаат детален преглед за одличната понуда низ дигиталните алатки Google...

Повеќе
Погледнете ја понудата на  The Harbour Club – Ohrid низ 360 Виртуелна прошетка (Google Street View)
Stojan by Stojan
Објавено 11 ноември 2022 | 2sstudio, cubalibre, Google 360, Google Maps, google search, Google Street View, googlestreetview, harbour, lakeohrid, Maps, Ohrid, restaurant, stojanstojanovski, theharbourclub, Virtual Tour, vr

Погледнете ја понудата на The Harbour Club – Ohrid низ 360 Виртуелна прошетка (Google Street View)

The HarbouR Club – Ресторан и Бар сместен во уникатен староградски стил кој е дел од Cuba Libre од денеска можете да го погледнете одблиску низ виртуелна прошетка составена од високо квалитетни 12К панорами.  Прошетката е веќе достапна на глобалниот сервис Google Maps/Google...

Повеќе
Презентација на Д-р Баткоски  – Охрид низ нова 360 вирутелна прошетка за Google Street View
Stojan by Stojan
Објавено 1 септември 2022 | 2sstudio, batkoski, center, dental, dentist, Google 360, Google Maps, google search, Google Street View, googlestreetview, Maps, stojanstojanovski, Virtual Tour, vr

Презентација на Д-р Баткоски – Охрид низ нова 360 вирутелна прошетка за Google Street View

Д-р Баткоски – Охрид добива нова  360 виртуелна прошетка составена од високо квалитетни 12К панорами.  Прошетката е веќе достапна на глобалниот сервис Google Maps/Google Street View, а со тоа секој ќе може одблиску да прошета виртуелно низ комплексот Др-Баткоски во Охрид и ја...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 3 мај 2016 | 360, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, Street, View, виртуелна, панорама, прошетка

Аптека Галиум Фарм – 360 Google Street View | Trusted

Аптека Галиум Фарм која се наоѓа во центарот на Охрид е новиот објект кого обележавме на Google Maps и направивме 360 виртуелна прошетка на Google Street View. Со тоа исто така аптеката станува дел и од Охрид 360 каде сите локали од Охрид добиваат бесплатно место со основни информации,...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 10 февруари 2016 | 360, 360 панорама, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, panorama, streetview, trusted, македонија, охрид, панорама

Villa Maki – Ohrid – Google Street View

Погледнете одблиску каде би го резервирале вашиот одмор во Охрид низ 360 виртуелна прошетка Google Street View која ја изработивме за Вилата Маки во Охрид на само 30 метри од кејот на Охридското езеро. Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google што значи дека...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 8 февруари 2016 | 360, bitola, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, panorama, Street, tour, View

Вино бар Буре – Битола – 360 Google Street View прошетка

Ви го презентираме Вино Бар Буре преку 360 виртуелна прошетка а воедно и првиот бизнис локал за кого изработивме Google Street View прошетка и кој е достапен на Google Maps, Google Earth, Google Search од Битола. Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google што...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 30 јануари 2016 | 2s, 360, business, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, Street, View, македонија, охрид, панорама, прошетка

Пицерија "Luccia" – Охрид Google Street View

Новиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e пицеријата “Luccia” од Охрид, а со тоа станува првата пицерија од Охрид поставена на овој сервис и достапна за целиот свет. 2С Студио ве информира дека промотивно до 10 Февруари...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 28 јануари 2016 | Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, original, pearl, streetview, View, бисер, оригинален, охридски

"АНТИЦА" – Оригинален Охридски Бисер Google Street View

Новиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e  “”АНТИЦА” – Оригинален Охридски бисер од Охрид, локал кој се наоѓа во стариот дел на градот Охрид. Промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 27 јануари 2016 | 360, filev, Google, Google Street View, googlestreetview, hand, macedonia, make, Makedonija, Ohrid, pearl, виртуелни, македонија, охрид, панорами, филев, филеви

"Филеви" – Оригинален Охридски Бисер Google Street View

Новиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e  “Филеви” – Оригинален Охридски бисер од Охрид, локал кој се наоѓа во стариот дел на градот Охрид. Промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на Google...

Повеќе