logo-trusted
Вила Ристески која се наоѓа во Св. Наум со поглед на Охридското езеро од денеска достапна низ целосна 360 виртуелна прошетка составена од високо квалитетни травел панорами. 
Прошетката е веќе достапна на глобалниот сервис Google Maps/Google Street View, а со тоа секој заинтересиран потенцијален посетител ќе може одблиску да ја погледне локацијата и понудата на Вила Ристески која располага со 5 ексклузивни апартмани и прекрасен поглед на Св. Наум и Охридското езеро.

Телефон за резервации: +389 71 369 900

2С Студио се погрижи Вила Ристески да е достапна на Google Maps.
Прошетката на Google Street View, Google Maps е достапна од секој мобилен телефон, компјутер, таблет и VR наочари од која било точка на планетата земја. Воедно 360 панорамите ќе се достапни и на букинг сервисот Booking.com кој во скоро време ја додаде и оваа опција за 360 Вирутелни Панорами, секако заедно со стандардните фотографии кои ги направивме.

Сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами со врвен квалитет поставени на Google Street View и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. +389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/Yj63kDG87DhqBSgU6

Дел од стандардните фотографии: