logo-trusted
Д-р Баткоски – Охрид добива нова  360 виртуелна прошетка составена од високо квалитетни 12К панорами. 

Прошетката е веќе достапна на глобалниот сервис Google Maps/Google Street View, а со тоа секој ќе може одблиску да прошета виртуелно низ комплексот Др-Баткоски во Охрид и ја погледне понудата.

Покрај внатрешната 360 прошетка, поради менување на надворешниот изглед на објектот, во должина од 600 метри направивме целосна промена на веќе постоечката streetview на 2те улици со специјална висококвалитетна камера за возила одобрена од Google.

Прошетката на Google Street View, Google Maps е достапна од секој мобилен телефон, компјутер, таблет и VR наочари од која било точка на планетата земја.

Сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами со врвен квалитет поставени на Google Street View и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. +389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/B1TGEUDNtUekRjRN7

Повеќе инфо за Д-р Баткоски на: https://drbatkoski.mk/