za-footer-loogoНовиот бизнис локал за кој изработивме 360 виртуелна прошетка Google Street View  и кој е  достапен на Google Maps e ресторанот и апартманите Кутмичевица од Вевчани.
Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на 360 виртуелни панорами – Google Street View и поставување на Google Maps и Google Earth може да не контактираат и по екстра цена да го добијат овој пакет. Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна испратете барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/NdXzFX5HeKA2