t: +389 78 428 161

MakedonijaTag

Stojan by Stojan
Објавено 27 јануари 2016 | 360, filev, Google, Google Street View, googlestreetview, hand, macedonia, make, Makedonija, Ohrid, pearl, виртуелни, македонија, охрид, панорами, филев, филеви

"Филеви" – Оригинален Охридски Бисер Google Street View

Новиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e  “Филеви” – Оригинален Охридски бисер од Охрид, локал кој се наоѓа во стариот дел на градот Охрид. Промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на Google...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 26 јануари 2016 | Bogorodica, Google Street View, Google Trusted Photographer, Holy Virgin Mary, Kamensko, macedonia, Makedonija, Ohrid

Св. Богородица – Каменско Google Street View

По донирањето на Google Street View прошетки од 2С Студио во Св. Јован Бигорски, Св. Јован Канео, Св. Наум, Св. Пантелејмон – Плаошник, 2С Студио ви ја преставува Google Street View 360 прошетката од Св. Богородица Каменско во Охрид. Стојан Стојановски 2С е овластен цертифициран фотограф...

Повеќе