za-footer-loogoПогледнете одблиску каде би го резервирале вашиот одмор во Охрид низ 360 виртуелна прошетка Google Street View која ја изработивме за Вилата Маки во Охрид на само 30 метри од кејот на Охридското езеро.
Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Промотивно  сите заинтересирани локали за изработка на 360 виртуелни панорами – Google Street View и поставување на Google Maps и Google Earth може да не контактираат и по екстра цена да го добијат овој пакет (важи за цела Македонија). Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна испратете барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/XaLc59DCQZT2