t: +389 78 428 161

360 панорамаTag

Stojan by Stojan
Објавено 2 март 2016 | 360, 360 панорама, Google, Google Street View, macedonia, Ohrid, panorama, photographer, trusted, виртуелна, охрид, панорама, прошетка

Дисконт Рај – Охрид – 360 Google Street View

Дисконт Рај кој се наоѓа на две локации во Охрид т.е. магацинот на Бул. Туристичка и продавницата на ул. Јане Сандански од денеска се обележани на Google Maps и достапни во 360 виртуелна Google Street View прошетка. Сите заинтересирани преку својот мобилен телефон, таблет или компјутер од...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 1 март 2016 | 360, 360 панорама, bitola, Google, Google Street View, Google Trusted Photographer, Hotel, hotel salida, macedonia, Ohrid, panorama, prilep, salida, skopje, tour, tours, виртуелна, охрид, панорама, прилеп, салида, скопје, хотел

Хотел Салида – Прилеп – 360 Google Street View

Хотел Салида кој се наоѓа на самиот влез од градот Прилеп од денеска е достапен во 360 степени на светски познатиот сервис Google Street View. Секој кој ќе сака да го посети Прилеп, може слобдно преку својот мобилен телефон, таблет или компјутер да го запознае виртуелно Хотел Салида и да го...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 10 февруари 2016 | 360, 360 панорама, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, panorama, streetview, trusted, македонија, охрид, панорама

Villa Maki – Ohrid – Google Street View

Погледнете одблиску каде би го резервирале вашиот одмор во Охрид низ 360 виртуелна прошетка Google Street View која ја изработивме за Вилата Маки во Охрид на само 30 метри од кејот на Охридското езеро. Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google што значи дека...

Повеќе