logo-trusted
Вила Ристески која се наоѓа под паднините на Национален парк Галичица во Љубаништа близу Охрид и Охридското езеро од денеска достапна низ целосна 360 виртуелна прошетка составена од 45 високо квалитетни травел панорами. 
Прошетката е веќе достапна на глобалниот сервис Google Maps/Google Street View, а со тоа секој заинтересиран потенцијален клиент ќе може одблиску да ја погледне атрактивната локација и понудата на Вила Ристески која располага со 11 ексклузивни апартмани и прекрасен поглед на Св. Наум и Охридското езеро.
Телефон за резервации: +389 71 369 900
2С Студио се погрижи Вила Ристески  да е достапна на Google Maps.
Прошетката на Google Street View, Google Maps е достапна од секој мобилен телефон, компјутер, таблет и VR наочари од која било точка на планетата земја.
Сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами со врвен квалитет поставени на Google Street View и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. +389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Стојан Стојановски е првиот Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами ќе бидат изработени по најновите светски трендови за ваков тип на фотографија.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/Pbx4HJfmYs12