za-footer-loogoКафе-бар „Сцена 112“ – микс на индустриски стил и винтиџ декор кој се наоѓа во центарот на Струмица наспроти стариот театар е првиот локал од овој град кој добива ваков вид на светски маркетинг.
Уреден во комбинација од индустриски стил со винтиџ елементи како кожени куфери со ретро нота, стари винил плочи, сијалици во Едисон стил кафулето со својата лежерна атмосфера е втор дом и прибежиште на љубителите на добриот дизајн и релаксирачките звуци на  џез и блуз нотите.
Во пресрет на Струмичкиот карневал имате можност однапред од вашиот компјутер, телефон или таблет да се запознаете со ентериерот на Сцена 112 низ 360 виртуелна прошетка за во сабота и лично го посетите ова креативно и интересно место.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и да бидат поставени на Google Maps и Google Earth може да не контактираат (важи за цела Македонија) на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/bvLx8V9iwBn