t: +389 78 428 161

прошеткаTag

Stojan by Stojan
Објавено 3 мај 2016 | 360, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, Street, View, виртуелна, панорама, прошетка

Аптека Галиум Фарм – 360 Google Street View | Trusted

Аптека Галиум Фарм која се наоѓа во центарот на Охрид е новиот објект кого обележавме на Google Maps и направивме 360 виртуелна прошетка на Google Street View. Со тоа исто така аптеката станува дел и од Охрид 360 каде сите локали од Охрид добиваат бесплатно место со основни информации,...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 4 март 2016 | 360, bitola, business, Google Street View, Google Trusted Photographer, macedonia, Ohrid, panorama, prilep, skopje, tours, View, панорама, прошетка

Take Five – Jazz Club Прилеп – 360 Google Street View

Добредојде Google Business View во Прилеп. Прилепскот Јазз клуб “Take Five” со Њу Орлеаншко реноме, место во Централниот дел на старата чаршија кое ја има својата специфичност и убавина е првиот локал од Прилеп кој беше фотографиран во 360 за Google Street View. Во скоп на...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 2 март 2016 | 360, 360 панорама, Google, Google Street View, macedonia, Ohrid, panorama, photographer, trusted, виртуелна, охрид, панорама, прошетка

Дисконт Рај – Охрид – 360 Google Street View

Дисконт Рај кој се наоѓа на две локации во Охрид т.е. магацинот на Бул. Туристичка и продавницата на ул. Јане Сандански од денеска се обележани на Google Maps и достапни во 360 виртуелна Google Street View прошетка. Сите заинтересирани преку својот мобилен телефон, таблет или компјутер од...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 29 февруари 2016 | , 360, Google, Google Street View, Google Trusted Photographer, macedonia, Ohrid, panorama, tours, бар, ланч, објектив, панорама, прошетка, стојан стојановски

"Objectif" ланч бар Охрид – 360 Google Street View

Веќе добро познатиот охридски ланч бар Објектив кој се наоѓа на самиот кеј од денеска е достапен на светски познатиот сервис Google Street View/Google Maps. Направивме 360 виртуелна прошетка која е достапна на вашиот компјутер, телефон или таблет и низ која ќе може секој од која било точка на...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 26 февруари 2016 | 360, 360 панорами, Google, Google Trusted Photographer, ignatia, macedonia, Ohrid, streetview, vevcani, viaignatia, вевчани, виа игнација, охрид, панорама, панорами, прошетка, струга, фотограф

Ресторан Виа Игнација – Вевчани – 360 Google Street View | Trusted

После објавата на внатрешниот дел од Ресторанот Виа Игнација во Вевчани во 360, од денеска ќе можете да го прошетате виртуелно и надворшениот дел од кој има тераса, детски парк и зоолошка градина. 2С Студио се погрижи сето тоа да е професионално фотографирано, обработено и објавено на светската...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 23 февруари 2016 | 360, Google, macedonia, Ohrid, panorama, skopje, Street, View, virtual, македонија, панорама, промоција, прошетка

Топ Тобако – 360 Google Street View прошетка

Прошетајте низ 360 степени во Топ Тобако кое се наоѓа на плоштадот во Охрид. Во склоп на Топ Тобако на посебен спратови се сместени винарија и продавница за алкохол. Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 14 февруари 2016 | 360, Google, Google Street View, macedonia, Ohrid, panorama, skopje, Street, View, virtual, авантура, виртуелна, игротека, кафетерија, прошетка, скопје

Авантура – кафетерија и игротека Скопје Google Street View

Ви ја претставуваме АВАНТУРА – ПУЛСОТ НА ПРВОТО FAMILY FRIENDLY CAFÉ ВО СКОПЈЕ низ 360 Google Street View виртуелна прошетка Името АВАНТУРА преставува природен избор кој потполно соодветствува со целиот концепт кој внимателно беше создаван подолго време пред да се започне со практичната...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 3 февруари 2016 | 360, Google, macedonia, panorama, streetview, панорама, прошетка

Прошетајте виртуелно низ Кутмичевица Вевчани – Google Street View

Новиот бизнис локал за кој изработивме 360 виртуелна прошетка Google Street View  и кој е  достапен на Google Maps e ресторанот и апартманите Кутмичевица од Вевчани. Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 30 јануари 2016 | 2s, 360, business, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, Street, View, македонија, охрид, панорама, прошетка

Пицерија "Luccia" – Охрид Google Street View

Новиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e пицеријата “Luccia” од Охрид, а со тоа станува првата пицерија од Охрид поставена на овој сервис и достапна за целиот свет. 2С Студио ве информира дека промотивно до 10 Февруари...

Повеќе