t: +389 78 428 161

trustedTag

Stojan by Stojan
Објавено 13 март 2016 | 2S Studio, 360, business, Google Street View, panorama, prilep, Stojan Stojanovski, trusted, View

Кркам Бар – Прилеп 360 Google Street View

Одличен за Кркање прекрасен за Бар “Krkam Bar” e место во кое се спојуваат убавината на храната и забавата. Барот сe наоѓа на влезот од Прилеп кај Могилата и од денеска е достапен на Google Maps/Street View. Секој од кое било место на планетата земја може преку својот телефон,...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 2 март 2016 | 360, 360 панорама, Google, Google Street View, macedonia, Ohrid, panorama, photographer, trusted, виртуелна, охрид, панорама, прошетка

Дисконт Рај – Охрид – 360 Google Street View

Дисконт Рај кој се наоѓа на две локации во Охрид т.е. магацинот на Бул. Туристичка и продавницата на ул. Јане Сандански од денеска се обележани на Google Maps и достапни во 360 виртуелна Google Street View прошетка. Сите заинтересирани преку својот мобилен телефон, таблет или компјутер од...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 10 февруари 2016 | 360, 360 панорама, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, panorama, streetview, trusted, македонија, охрид, панорама

Villa Maki – Ohrid – Google Street View

Погледнете одблиску каде би го резервирале вашиот одмор во Охрид низ 360 виртуелна прошетка Google Street View која ја изработивме за Вилата Маки во Охрид на само 30 метри од кејот на Охридското езеро. Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google што значи дека...

Повеќе