t: +389 78 428 161

Google Trusted PhotographerTag

Stojan by Stojan
Објавено 9 март 2016 | 360, bitola, feneri, Google Street View, Google Trusted Photographer, panorama, Sumski, битола, панорама, фенери, шумски фенери, шунски

Шумски Фенери – Битола 360 Google Street View

Хотел и Ресторан Шумски Фенери достапен на Google Maps/Google Street view низ 360 виртуелна прошетка. Хотелот е сместен во пазувите на Националниот Парк Пелистер, на 900 метри надморска височина, на само 4 километри од градот Битола. Фантастичните планински предели тука овозможуваат живописна...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 4 март 2016 | 360, bitola, business, Google Street View, Google Trusted Photographer, macedonia, Ohrid, panorama, prilep, skopje, tours, View, панорама, прошетка

Take Five – Jazz Club Прилеп – 360 Google Street View

Добредојде Google Business View во Прилеп. Прилепскот Јазз клуб “Take Five” со Њу Орлеаншко реноме, место во Централниот дел на старата чаршија кое ја има својата специфичност и убавина е првиот локал од Прилеп кој беше фотографиран во 360 за Google Street View. Во скоп на...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 1 март 2016 | 360, 360 панорама, bitola, Google, Google Street View, Google Trusted Photographer, Hotel, hotel salida, macedonia, Ohrid, panorama, prilep, salida, skopje, tour, tours, виртуелна, охрид, панорама, прилеп, салида, скопје, хотел

Хотел Салида – Прилеп – 360 Google Street View

Хотел Салида кој се наоѓа на самиот влез од градот Прилеп од денеска е достапен во 360 степени на светски познатиот сервис Google Street View. Секој кој ќе сака да го посети Прилеп, може слобдно преку својот мобилен телефон, таблет или компјутер да го запознае виртуелно Хотел Салида и да го...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 29 февруари 2016 | , 360, Google, Google Street View, Google Trusted Photographer, macedonia, Ohrid, panorama, tours, бар, ланч, објектив, панорама, прошетка, стојан стојановски

"Objectif" ланч бар Охрид – 360 Google Street View

Веќе добро познатиот охридски ланч бар Објектив кој се наоѓа на самиот кеј од денеска е достапен на светски познатиот сервис Google Street View/Google Maps. Направивме 360 виртуелна прошетка која е достапна на вашиот компјутер, телефон или таблет и низ која ќе може секој од која било точка на...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 26 февруари 2016 | 360, 360 панорами, Google, Google Trusted Photographer, ignatia, macedonia, Ohrid, streetview, vevcani, viaignatia, вевчани, виа игнација, охрид, панорама, панорами, прошетка, струга, фотограф

Ресторан Виа Игнација – Вевчани – 360 Google Street View | Trusted

После објавата на внатрешниот дел од Ресторанот Виа Игнација во Вевчани во 360, од денеска ќе можете да го прошетате виртуелно и надворшениот дел од кој има тераса, детски парк и зоолошка градина. 2С Студио се погрижи сето тоа да е професионално фотографирано, обработено и објавено на светската...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 26 јануари 2016 | Bogorodica, Google Street View, Google Trusted Photographer, Holy Virgin Mary, Kamensko, macedonia, Makedonija, Ohrid

Св. Богородица – Каменско Google Street View

По донирањето на Google Street View прошетки од 2С Студио во Св. Јован Бигорски, Св. Јован Канео, Св. Наум, Св. Пантелејмон – Плаошник, 2С Студио ви ја преставува Google Street View 360 прошетката од Св. Богородица Каменско во Охрид. Стојан Стојановски 2С е овластен цертифициран фотограф...

Повеќе