t: +389 78 428 161

Блог

Stojan by Stojan
Објавено 3 ноември 2015

Локалитетот Плаошник во Охрид достапен на Google Street View

Локалитетот Плаошник во Охрид добива 360 виртуелна прошетка на познатиот сервис Google Street View. Од денеска се достапни 9 – 360 виртуелни панорами низ кои може да го погледнете локалитетот околу црквата Св. Пантелејмон во Охрид. Се надеваме дека оваа виртуелна прошетка ќе допринесе за...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 3 ноември 2015

Прошетајте низ Антички Театар во Охрид на Google Street View

Антички театар добива 360 виртелна прошетка на познатиот сервис Google Street View. Од денеска се достапни 6 – 360 виртуелни панорами низ кои може да го погледнете Античкиот театар во Охрид. Се надеваме дека оваа виртуелна прошетка ќе допринесе за подобар туризам и презентација на градот...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 27 октомври 2015

Продавницата Трофеј за лов и риболов од Охрид со Street View прошетка

Продавницата Трофеј за лов и риболов од Охрид е новиот локал од Охрид за кој изработвиме пет 360 виртуелни прошетки и поврзаме со Street View сервисот. Сите бизнис локали во Македонија може да бидат дел од овој сервис. Повеќе на: http://2sstudio.mk/360-панорами/ Директен линк до прошетката:...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 25 октомври 2015 | Google, Lake, macedonia, Ohrid, St. Naum, Street, View

Манастирот Св. Наум достапен на Street View | Trusted

Дворот на Манастирот во Св. Наум е достапен на Street View | Trusted. 2С Студио изработи 5 виртуелни панорами кои ги поставивме на светски познатиот сервис Google Street View. Сите кои се интересираат или пребаруваат за ова исторско место ќе имаат можност и виртуелно да прошетаат и до се осетат...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 20 октомври 2015

Park Golden Beach првиот локал од Охрид на Street View

Park Golden Beach е првиот локал од Охрид за кој изработивме 360 виртуелна прошетка и која е поставена на светски познатиот сервис на Google – Street View. Со влегување на овој сервис во Македонија, сите бизнис локали може да станат дел од оваа глобална виртуелна прошетка. 2С Студио е...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 16 октомври 2015 | 360, Google, Hotel, Izgrev, macedonia, reality, Street, Struga, View, virtual

Hotel Izgrev – Струга првиот локал од Македонија поврзан со Google Street View

Долго очекуваниот светски сервис на Google – Street View е достапен и за Македонија. Патиштата низ државата а и локалните улици од повеќето градови во државата во изминативе 2 години беа фотографирани во 360 виртуелни панорами. Сите тие 360 виртуелни панорами при крајот на месец септември...

Повеќе