Stojan by Stojan
Објавено 16 октомври 2015 | 360, Google, Hotel, Izgrev, macedonia, reality, Street, Struga, View, virtual

Hotel Izgrev – Струга првиот локал од Македонија поврзан со Google Street View

Долго очекуваниот светски сервис на Google – Street View е достапен и за Македонија. Патиштата низ државата а и локалните улици од повеќето градови во државата во изминативе 2 години беа фотографирани во 360 виртуелни панорами. Сите тие 360 виртуелни панорами при крајот на месец септември...

Повеќе