t: +389 78 428 161

virtualTag

Stojan by Stojan
Објавено 9 јуни 2016 | 360, city, Google, Lake, Liquid, macedonia, Ohrid, old, panorama, Street, View, virtual, бар, град, кафе, охрид, панорама, стар

Liquid cafe – Ohrid – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е добро познатиот кафе бар Liquid кој се наоѓа во стариот дел на Охрид на брегот од Охридското езеро. 360 виртуелната прошетка може целосно да ја погледнете подолу или дирекно на Google Maps, Google Earth. Прошетката е...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 12 април 2016 | 360, Accommodation, Google Maps, Google Street View, macedonia, Ohrid, panorama, St. Sophia, Street View, Sveta Sofija, Villa, virtual, virtualtours

Вила Света Софија – 360 Google Street View | Trusted

Вила Св. Софија која се наоѓа во стариот дел од градот Охрид до црквата Св. Софија од денеска достапна во 360 на Google Street View виртуелна прошетка на светски познатите сервиси Google Maps, Google Search, Google Earth од која било точка на планетата земја преку телефон, мобилен или компјутер....

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 23 февруари 2016 | 360, Google, macedonia, Ohrid, panorama, skopje, Street, View, virtual, македонија, панорама, промоција, прошетка

Топ Тобако – 360 Google Street View прошетка

Прошетајте низ 360 степени во Топ Тобако кое се наоѓа на плоштадот во Охрид. Во склоп на Топ Тобако на посебен спратови се сместени винарија и продавница за алкохол. Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 14 февруари 2016 | 360, Google, Google Street View, macedonia, Ohrid, panorama, skopje, Street, View, virtual, авантура, виртуелна, игротека, кафетерија, прошетка, скопје

Авантура – кафетерија и игротека Скопје Google Street View

Ви ја претставуваме АВАНТУРА – ПУЛСОТ НА ПРВОТО FAMILY FRIENDLY CAFÉ ВО СКОПЈЕ низ 360 Google Street View виртуелна прошетка Името АВАНТУРА преставува природен избор кој потполно соодветствува со целиот концепт кој внимателно беше создаван подолго време пред да се започне со практичната...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 16 октомври 2015 | 360, Google, Hotel, Izgrev, macedonia, reality, Street, Struga, View, virtual

Hotel Izgrev – Струга првиот локал од Македонија поврзан со Google Street View

Долго очекуваниот светски сервис на Google – Street View е достапен и за Македонија. Патиштата низ државата а и локалните улици од повеќето градови во државата во изминативе 2 години беа фотографирани во 360 виртуелни панорами. Сите тие 360 виртуелни панорами при крајот на месец септември...

Повеќе