google-za-web-logoПродавницата Трофеј за лов и риболов од Охрид е новиот локал од Охрид за кој изработвиме пет 360 виртуелни прошетки и поврзаме со Street View сервисот. Сите бизнис локали во Македонија може да бидат дел од овој сервис. Повеќе на: http://2sstudio.mk/360-панорами/
Директен линк до прошетката: https://goo.gl/maps/bpBVJ1yZ9X32