google-za-web-logoАнтички театар добива 360 виртелна прошетка на познатиот сервис Google Street View. Од денеска се достапни 6 – 360 виртуелни панорами низ кои може да го погледнете Античкиот театар во Охрид. Се надеваме дека оваа виртуелна прошетка ќе допринесе за подобар туризам и презентација на градот Охрид. Панорамите ги изработи Стојан Стојановски и Аце Ставрески 2С Студио.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/fK1tRdwxMWA2