google-za-web-logoPark Golden Beach е првиот локал од Охрид за кој изработивме 360 виртуелна прошетка и која е поставена на светски познатиот сервис на Google – Street View. Со влегување на овој сервис во Македонија, сите бизнис локали може да станат дел од оваа глобална виртуелна прошетка. 2С Студио е лидер  во регионот по изработка на ваков вид на маркетинг, па со влегувањето на Street View во Македонија, панорамите кои ги изработуваме може да се постават и да станат дел од таа светска виртуелна прошетка.
Директен линк до прошетката: https://goo.gl/maps/vb3u4q9MKZB2