google-za-web-logoДворот на Манастирот во Св. Наум е достапен на Street View | Trusted. 2С Студио изработи 5 виртуелни панорами кои ги поставивме на светски познатиот сервис Google Street View. Сите кои се интересираат или пребаруваат за ова исторско место ќе имаат можност и виртуелно да прошетаат и до се осетат како да се таму. Сите бизнис локали во Македонија може да бидат дел од овој сервис. Повеќе на: http://2sstudio.mk/360-панорами/
Директен линк до прошетката: https://goo.gl/maps/ZEctPD2eDt22