google-za-web-logoДолго очекуваниот светски сервис на Google – Street View е достапен и за Македонија. Патиштата низ државата а и локалните улици од повеќето градови во државата во изминативе 2 години беа фотографирани во 360 виртуелни панорами. Сите тие 360 виртуелни панорами при крајот на месец септември 2015 година се поставени онлајн и достапни на Google мапата, со тоа што секој каде и да се наоѓа на планетата земја може виртуелно да прошета низ патиштата и дел од градовите во Македонија. Виртуелната реалност е се повеќе и повеќе застапена во многу видови на забава, а и маркетинг. Со влегување на овој сервис, не само патиштата и улиците може да бидат виртуелно прошетани. Секој бизнис локал во нашата држава може да биде поврзан директно со овој сервис со внатрешна виртуелна прошетка која ќе биде достапна на Google мапата, поврзана со Street View, а и достапна на Google Search при пребарување со See Inside опција. 2С Студио како лидер во регионот по изработка на ваков вид на маркетинг започнува да нуди и фотографирање на 360 виртуелни панорами со кои вашиот бизнис локал може да биде дел од овој сервис. Сите заинтересирани локали може слободно да не контактираат тука: http://2sstudio.mk/360-панорами/
Директен линк до прошетката: https://goo.gl/maps/V87VqAmtN7T2