t: +389 78 428 161

St. NaumTag

Stojan by Stojan
Објавено 2 јуни 2016 | 360, black, crni drim, drim, ezero, Google, izvori, Lake, macedonia, naum, Ohrid, ostrovo, panorama, restaurant, restoran, st., St. Naum, Street, Street View, sveti naum, tourism, tours, View

Ресторан Острово – Св. Наум – 360 Google Street View | Trusted

Новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е ресторан Острово во Св. Наум. Се наоѓа во близина на манастирот Св. Наум, на еден од двата острови на изворите на реката Црни Дрим ресторан Острово е вистинското место каде може да уживате во природните богатства кои ги...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 25 октомври 2015 | Google, Lake, macedonia, Ohrid, St. Naum, Street, View

Манастирот Св. Наум достапен на Street View | Trusted

Дворот на Манастирот во Св. Наум е достапен на Street View | Trusted. 2С Студио изработи 5 виртуелни панорами кои ги поставивме на светски познатиот сервис Google Street View. Сите кои се интересираат или пребаруваат за ова исторско место ќе имаат можност и виртуелно да прошетаат и до се осетат...

Повеќе