t: +389 78 428 161

2S StudioTag

Stojan by Stojan
Објавено 22 февруари 2018 | 2S Studio, cuba libre, Google Street View, macedonia, Ohrid, Stojan Stojanovski, Куба Либре

Cuba Libre Beach & Bar Охрид – 360 Google Street View

Cuba Libre Beach & Bar Охрид низ целосна 360 виртуелна прошетка составена од 40 професинални високо квалитетни травел панорами.  Прошетката е веќе достапна на глобалниот сервис Google Street View, а со тоа секој заинтересиран потенцијален клиент ќе може одблиску да ја погледне...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 24 март 2016 | 2S Studio, 360, Dublin, Google Maps, Google Street View, Google Trusted, Irish, Irish Pub, macedonia, Ohrid, panorama, Pub, даблин, охрид, паб

Irish pub "Dublin" – Охрид 360 Google Street View

Само два метра поблиску ојдовме до центарот на градот во однос на локацијата. Но…..светлосна година ојдовме поблиску до центарот на квалитетот на храна, пијалок, беспрекорна услуга и модерен PUB. Irish pub “Dublin” кој од неодамна е во ново руво и нова локација од денеска...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 13 март 2016 | 2S Studio, 360, business, Google Street View, panorama, prilep, Stojan Stojanovski, trusted, View

Кркам Бар – Прилеп 360 Google Street View

Одличен за Кркање прекрасен за Бар “Krkam Bar” e место во кое се спојуваат убавината на храната и забавата. Барот сe наоѓа на влезот од Прилеп кај Могилата и од денеска е достапен на Google Maps/Street View. Секој од кое било место на планетата земја може преку својот телефон,...

Повеќе