Stojan by Stojan
Објавено 24 март 2016 | 2S Studio, 360, Dublin, Google Maps, Google Street View, Google Trusted, Irish, Irish Pub, macedonia, Ohrid, panorama, Pub, даблин, охрид, паб

Irish pub "Dublin" – Охрид 360 Google Street View

Само два метра поблиску ојдовме до центарот на градот во однос на локацијата. Но…..светлосна година ојдовме поблиску до центарот на квалитетот на храна, пијалок, беспрекорна услуга и модерен PUB. Irish pub “Dublin” кој од неодамна е во ново руво и нова локација од денеска...

Повеќе