t: +389 78 428 161

Google TrustedTag

Stojan by Stojan
Објавено 24 март 2016 | 2S Studio, 360, Dublin, Google Maps, Google Street View, Google Trusted, Irish, Irish Pub, macedonia, Ohrid, panorama, Pub, даблин, охрид, паб

Irish pub "Dublin" – Охрид 360 Google Street View

Само два метра поблиску ојдовме до центарот на градот во однос на локацијата. Но…..светлосна година ојдовме поблиску до центарот на квалитетот на храна, пијалок, беспрекорна услуга и модерен PUB. Irish pub “Dublin” кој од неодамна е во ново руво и нова локација од денеска...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 23 март 2016 | 360, 360 панорами, Accommodation, Google Earth, Google Maps, Google Street View, Google Trusted, Hotel, macedonia, Ohrid, Royal View, панорами, фотограф

Хотел "Royal View" – Охрид – 360 Google Street View

Хотел “Royal View” кој се наоѓа на охридскиот кеј на само 10 метри од Охридското езеро од денеска е достапен низ 360 Google Street View виртуелна прошетка на светски познатите сервиси Google Maps, Google Search, Google Earth од која било точка на планетата земја преку телефон,...

Повеќе