t: +389 78 428 161

businessTag

Stojan by Stojan
Објавено 13 март 2016 | 2S Studio, 360, business, Google Street View, panorama, prilep, Stojan Stojanovski, trusted, View

Кркам Бар – Прилеп 360 Google Street View

Одличен за Кркање прекрасен за Бар “Krkam Bar” e место во кое се спојуваат убавината на храната и забавата. Барот сe наоѓа на влезот од Прилеп кај Могилата и од денеска е достапен на Google Maps/Street View. Секој од кое било место на планетата земја може преку својот телефон,...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 4 март 2016 | 360, bitola, business, Google Street View, Google Trusted Photographer, macedonia, Ohrid, panorama, prilep, skopje, tours, View, панорама, прошетка

Take Five – Jazz Club Прилеп – 360 Google Street View

Добредојде Google Business View во Прилеп. Прилепскот Јазз клуб “Take Five” со Њу Орлеаншко реноме, место во Централниот дел на старата чаршија кое ја има својата специфичност и убавина е првиот локал од Прилеп кој беше фотографиран во 360 за Google Street View. Во скоп на...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 30 јануари 2016 | 2s, 360, business, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, Street, View, македонија, охрид, панорама, прошетка

Пицерија "Luccia" – Охрид Google Street View

Новиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e пицеријата “Luccia” од Охрид, а со тоа станува првата пицерија од Охрид поставена на овој сервис и достапна за целиот свет. 2С Студио ве информира дека промотивно до 10 Февруари...

Повеќе