logo-trusted
Cuba Libre Beach & Bar Охрид низ целосна 360 виртуелна прошетка составена од 40 професинални високо квалитетни травел панорами. 
Прошетката е веќе достапна на глобалниот сервис Google Street View, а со тоа секој заинтересиран потенцијален клиент ќе може одблиску да ја погледне атрактивната локација и понудата на Cuba Libre Beach & Bar.
2С Студио се погрижи локалот да е обележан и верификуван на Google Maps.
Прошетката на Google Street View, Google Maps е достапна од секој мобилен телефон, компјутер, таблет и VR наочари од која било точка на планетата земја.
Промотивно сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. +389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Стојан Стојановски е првот Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами ќе бидат изработени по најновите светски трендови за ваков тип на фотографија.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/9H9RxcnEzV62