za-footer-loogoДисконт Рај кој се наоѓа на две локации во Охрид т.е. магацинот на Бул. Туристичка и продавницата на ул. Јане Сандански од денеска се обележани на Google Maps и достапни во 360 виртуелна Google Street View прошетка. Сите заинтересирани преку својот мобилен телефон, таблет или компјутер од денеска ќе можат целиот асортиман на алкохолни и безалкохолни пијалоци кој ги нуди овој дисконт да ги погледнат низ 360 виртуелни панорами.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и да бидат поставени на Google Maps и Google Earth може да не контактираат (важи за цела Македонија) на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Линк до прошетката (магацин): https://goo.gl/maps/JSmXA42YbUk

Линк до прошетката (продавница): https://goo.gl/maps/w8BZBC6uzmD2