za-footer-loogoДобредојде Google Business View во Прилеп. Прилепскот Јазз клуб “Take Five” со Њу Орлеаншко реноме, место во Централниот дел на старата чаршија кое ја има својата специфичност и убавина е првиот локал од Прилеп кој беше фотографиран во 360 за Google Street View. Во скоп на фотографирањето за 360 Business View локалот во изминатов период го обележавме и верификувавме на светската мапа Google Maps, со што од денеска е веќе достапен како локација а и во 360 виртуешна Google Street View прошетка каде секој кој ќе сака да го посети може слобдно преку својот мобилен телефон, таблет или компјутер да ја види понудата виртуелно во 360.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место. Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и да бидат поставени на Google Maps и Google Earth може да не контактираат (важи за цела Македонија) на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/adratjULLjn