t: +389 78 428 161

виртуелнаTag

Stojan by Stojan
Објавено 3 мај 2016 | 360, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, Street, View, виртуелна, панорама, прошетка

Аптека Галиум Фарм – 360 Google Street View | Trusted

Аптека Галиум Фарм која се наоѓа во центарот на Охрид е новиот објект кого обележавме на Google Maps и направивме 360 виртуелна прошетка на Google Street View. Со тоа исто така аптеката станува дел и од Охрид 360 каде сите локали од Охрид добиваат бесплатно место со основни информации,...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 2 март 2016 | 360, 360 панорама, Google, Google Street View, macedonia, Ohrid, panorama, photographer, trusted, виртуелна, охрид, панорама, прошетка

Дисконт Рај – Охрид – 360 Google Street View

Дисконт Рај кој се наоѓа на две локации во Охрид т.е. магацинот на Бул. Туристичка и продавницата на ул. Јане Сандански од денеска се обележани на Google Maps и достапни во 360 виртуелна Google Street View прошетка. Сите заинтересирани преку својот мобилен телефон, таблет или компјутер од...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 1 март 2016 | 360, 360 панорама, bitola, Google, Google Street View, Google Trusted Photographer, Hotel, hotel salida, macedonia, Ohrid, panorama, prilep, salida, skopje, tour, tours, виртуелна, охрид, панорама, прилеп, салида, скопје, хотел

Хотел Салида – Прилеп – 360 Google Street View

Хотел Салида кој се наоѓа на самиот влез од градот Прилеп од денеска е достапен во 360 степени на светски познатиот сервис Google Street View. Секој кој ќе сака да го посети Прилеп, може слобдно преку својот мобилен телефон, таблет или компјутер да го запознае виртуелно Хотел Салида и да го...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 14 февруари 2016 | 360, Google, Google Street View, macedonia, Ohrid, panorama, skopje, Street, View, virtual, авантура, виртуелна, игротека, кафетерија, прошетка, скопје

Авантура – кафетерија и игротека Скопје Google Street View

Ви ја претставуваме АВАНТУРА – ПУЛСОТ НА ПРВОТО FAMILY FRIENDLY CAFÉ ВО СКОПЈЕ низ 360 Google Street View виртуелна прошетка Името АВАНТУРА преставува природен избор кој потполно соодветствува со целиот концепт кој внимателно беше создаван подолго време пред да се започне со практичната...

Повеќе