t: +389 78 428 161

Uncategorized

Stojan by Stojan
Објавено 2 март 2016 | 360, 360 панорама, Google, Google Street View, macedonia, Ohrid, panorama, photographer, trusted, виртуелна, охрид, панорама, прошетка

Дисконт Рај – Охрид – 360 Google Street View

Дисконт Рај кој се наоѓа на две локации во Охрид т.е. магацинот на Бул. Туристичка и продавницата на ул. Јане Сандански од денеска се обележани на Google Maps и достапни во 360 виртуелна Google Street View прошетка. Сите заинтересирани преку својот мобилен телефон, таблет или компјутер од...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 29 февруари 2016 | , 360, Google, Google Street View, Google Trusted Photographer, macedonia, Ohrid, panorama, tours, бар, ланч, објектив, панорама, прошетка, стојан стојановски

"Objectif" ланч бар Охрид – 360 Google Street View

Веќе добро познатиот охридски ланч бар Објектив кој се наоѓа на самиот кеј од денеска е достапен на светски познатиот сервис Google Street View/Google Maps. Направивме 360 виртуелна прошетка која е достапна на вашиот компјутер, телефон или таблет и низ која ќе може секој од која било точка на...

Повеќе