Stojan by Stojan
Објавено 30 јануари 2016 | 2s, 360, business, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, Street, View, македонија, охрид, панорама, прошетка

Пицерија "Luccia" – Охрид Google Street View

Новиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e пицеријата “Luccia” од Охрид, а со тоа станува првата пицерија од Охрид поставена на овој сервис и достапна за целиот свет. 2С Студио ве информира дека промотивно до 10 Февруари...

Повеќе