google-za-web-logoПо донирањето на Google Street View прошетки од 2С Студио во Св. Јован Бигорски, Св. Јован Канео, Св. Наум, Св. Пантелејмон – Плаошник, 2С Студио ви ја преставува Google Street View 360 прошетката од Св. Богородица Каменско во Охрид. Стојан Стојановски 2С е овластен цертифициран фотограф за Google Street View, фотографирање на бизнис локали и слично во Македонија. Сите заинтересирани бизнис локали кои сакаат да имаат Google Street View прошетка можат слободно да не контактираат на 078 428 161 или на info@2sstudio.info
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/cmqVfa3R9bt