Stojan by Stojan
Објавено 5 ноември 2015 | 360, Aquarius, Google, panorama, Street, Terazza, View

Terazza Aquarius виртуелно достапна на Google Street View

Terazza Aquarius е новиот локал од Охрид за кој изработивме 360 виртуелна прошетка преку која може да влезете во внатрешноста на локалот и која е поставена на светски познатиот сервис на Google – Street View. Со влегување на овој сервис во Македонија, сите бизнис локали може да станат дел од...

Повеќе