logo-trusted
Laki Hotel & Spa кој се наоѓа на 5км од Охрид со поглед на Охридското езеро од денеска достапен низ целосна 360 виртуелна прошетка составена од 130 високо квалитетни травел панорами. 
Прошетката е веќе достапна на глобалниот сервис Google Maps/Google Street View, а со тоа секој заинтересиран потенцијален клиент ќе може одблиску да ја погледне атрактивната локација и понудата на Laki Hotel & Spa кој располага со надворешен базен, внатрешен базен, спа центар, ексклузивни апартмани, студиа итн.
2С Студио се погрижи Laki Hotel & Spa да е поставен и верификуван на Google Maps.
Прошетката на Google Street View, Google Maps е достапна од секој мобилен телефон, компјутер, таблет и VR наочари од која било точка на планетата земја.
Сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами со врвен квалитет поставени на Google Street View и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. +389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Стојан Стојановски е првиот Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами ќе бидат изработени по најновите светски трендови за ваков тип на фотографија.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/C7RsfuDqj8S2

Надворешен базен и ресторан:

Спа Центар:

Апартмани:

Студиа со поглед на езеро:

Студиа со поглед на планина: