za-footer-loogoНовиот локал за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка е Хотел Тино кој се наоѓа во населбата Св. Стефан на 2км од Охрид и 100м од Охридското езеро.
Хотел Тино Св. Стефан располага со ресторан, спа центар,  отворен и затворен базен, двокреветни соби и апартмани. Понудата на Хотел Тино од денеска ќе може да ја погледнете во 360 виртуелна прошетка  – Google Street View на светската мапа Google Maps.
Прошетката е достапна од секој мобилен телефон, компјутер  или таблет од која било точка на планетата земја.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Промотивно сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/4XsxQDQLiGo

Сместувачки капацитети:

Спа Центар:

Ресторан: