za-footer-loogoНовите локали за кого изработивме 360 Google Street View виртуелна прошетка се бутиците за облека Look Teens & Look Kids кои се наоѓаат во Охридската чаршија.
Во бутикот Look Teens ќе може да најдете женеска колекција за возрасни, а во бутикот Look Kids ќе може да најдете колекција за деца од 0 до 16 години.
Прошетката е достапна од секој мобилен телефон, компјутер  или таблет од која било точка на планетата земја.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)
Look Teens линк до прошетката: https://goo.gl/maps/Bqzy6HVDJBN2
Look Kids линк до прошетката: https://goo.gl/maps/KG1Uyf8ufBq
Look Teens 360 прошетка:

Look Kids 360 прошетка: