t: +389 78 428 161

Милкуз – Продукт фотографии (2018)

Продукт фотографии - Милкуз

Фотографирање на понудата на производи со кој располага производителот на печки на палети – Милкуз.

  • Припрема на мобилно фото студио на локација во фабриката на Милкуз
  • Фотографирање
  • Обработка и колор корекција

Фотографиите се со намена за користење во печатени и дигитални флаери, веб страни и слично во Европа.