t: +389 78 428 161

20 години ДНК – Концерт – 2022

20 години ДНК - Концерт - 2022

Видео Продукција: 2С Студио / Livestream.mk Режија: Стојан Стојановски Монтажа: Стојан Стојановски, Венко Пашовски