za-footer-loogoВи го презентираме Вино Бар Буре преку 360 виртуелна прошетка а воедно и првиот бизнис локал за кого изработивме Google Street View прошетка и кој е достапен на Google Maps, Google Earth, Google Search од Битола.
Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на 360 виртуелни панорами – Google Street View и поставување на Google Maps и Google Earth може да не контактираат и по екстра цена да го добијат овој пакет. Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна испратете барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/2tQCfxh8ngS2

Прва локација во Битола за која изработивме Google Street View прошетка е паркот пред Саат Кулата во Ноември 2015 год. (https://goo.gl/LDHQmt)