logo-trustedVilla Swiss од денеска достапна во светот на Google Street View низ 360 виртуелна прошетка.
Villa Swiss се наоѓа на 4 километри од Охрид во населбата Св. Стефан со директен излез и поглед на Охридското езеро. Расополага со 8 двокревтни соби и 1 апартман. Вкупно сместувачкиот капацитет е 26 легла. Вилата располага со сопствена плажа, летна тераса, ресторан, супер маркет, кајче за гостите на вилата. Апартманите се опремени со кавелска тв, бесплатен интернет, мини бар, вц, тераса со прекрасен поглед на Охридското езеро каде ќе уживате во вашиот одмор.
Контакт информации и резервации на: +389 46 277 179  www.villaswiss.com.mk
2С Студио фотографираше професионални 360 виртуелни панорами преку кои ќе можете да ја разгледате внатрешноста во 360. Исто така се погриживме локалот да е обележан и верификуван на Google Maps, да добие стандардни фотографии и сопствена веб страна.
Прошетката на Google Street View, Google Maps е достапна од секој мобилен телефон, компјутер, таблет и VR наочари од која било точка на планетата земја.
Промотивно сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. +389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат изработени по најновите светски тренодови за ваков тип на фотографија.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/tsVJ4sSif5z