za-footer-loogoСместена во центарот на Охридската чаршија, Вилата Свети Ѓорѓи е новиот локал за кого изработивме 360 Google Street View прошетка и е достапен на свестки познатите сервиси Google Maps, Google Search, Google Earth од која било точка на планетата земја преку телефон, мобилен или компјутер.
Во меѓу време изработивме и веб страница за Вила Свети Ѓорѓи каде можете да ја погледнете целосната понуда: http://vilasvetigorgi.mk
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.
Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорамиGoogle Street View прошетка и да бидат поставени на Google Maps и Google Earth може да не контактираат (важи за цела Македонија) на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/f5ND7ymGMJz