t: +389 78 428 161

виртуелниTag

Stojan by Stojan
Објавено 10 март 2016 | 2sstudio, 360, Google, Google Street View, panorama, Street, View, виртуелни, панорама

Ресторан Лаки – Прилеп 360 Google Street View

Веќе добро познатиот комплекс Лаки кој се наоѓа на излезот од Прилеп на патот кон Крушево од денеска достапен на Google Maps/Street View. Ресторанот кој се трансформира во лето и се претвара во место за сите возрасти новост на 360 Google Бизнис. Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 27 јануари 2016 | 360, filev, Google, Google Street View, googlestreetview, hand, macedonia, make, Makedonija, Ohrid, pearl, виртуелни, македонија, охрид, панорами, филев, филеви

"Филеви" – Оригинален Охридски Бисер Google Street View

Новиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e  “Филеви” – Оригинален Охридски бисер од Охрид, локал кој се наоѓа во стариот дел на градот Охрид. Промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на Google...

Повеќе