t: +389 78 428 161

tourTag

Stojan by Stojan
Објавено 1 март 2016 | 360, 360 панорама, bitola, Google, Google Street View, Google Trusted Photographer, Hotel, hotel salida, macedonia, Ohrid, panorama, prilep, salida, skopje, tour, tours, виртуелна, охрид, панорама, прилеп, салида, скопје, хотел

Хотел Салида – Прилеп – 360 Google Street View

Хотел Салида кој се наоѓа на самиот влез од градот Прилеп од денеска е достапен во 360 степени на светски познатиот сервис Google Street View. Секој кој ќе сака да го посети Прилеп, може слобдно преку својот мобилен телефон, таблет или компјутер да го запознае виртуелно Хотел Салида и да го...

Повеќе
Stojan by Stojan
Објавено 8 февруари 2016 | 360, bitola, Google, googlestreetview, macedonia, Ohrid, panorama, Street, tour, View

Вино бар Буре – Битола – 360 Google Street View прошетка

Ви го презентираме Вино Бар Буре преку 360 виртуелна прошетка а воедно и првиот бизнис локал за кого изработивме Google Street View прошетка и кој е достапен на Google Maps, Google Earth, Google Search од Битола. Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google што...

Повеќе