Stojan by Stojan
Објавено 28 ноември 2015 | 360, Google, Kaneo, macedonia, Ohrid, panorama, St. Jovan, Street, View

Св. Јован – Канео – Google Street View

Со благослов од МПЦ – ОА и Дебарско-кичевската Епариха решивме да донираме т.е. направиме фотографирање на 9 точки/360 виртуелни панорами преку кои ви го прикажуваме виртуелно локалитетот околу црквата Св. Јован – Канео. Црквата ја поставивме на светски познатиот сервис од Google – Street...

Повеќе